Problemes

Si no fos perquè el país té problemes de caràcter ecològic tremendament importants i, des del meu punt de vista, més urgents, pensaria que la campanya de sancions engegada per Medi Natural a Montserrat té la seva raó de ser. Entenc la impotència dels responsables de Medi Natural.

Entenc que contra els inabastables tentacles del capital i dels seus hiperdiversificats interessos, la lluita sigui complexa, fins al punt d'esdevenir una utopia inútil.

La lluita sovint s'acarnissa amb els més dèbils; amb els que no tenen contactes en el poder legislatiu ni tampoc en l'executiu; amb els que no recorren a la teranyina de la justícia per atrapar-hi les iniciatives polítiques que els perjudiquen; amb els que no poden pressionar des de l'ombra del capital; amb els que no disposen d'informació estratègica amb antel·lació; i amb els que no aconsegueixen mobilitzar-se per falta d'unitat.

La lluita s'acarnissa, aquesta vegada, amb els escaladors. La campanya de sancions, a falta d'informació més precisa que poguessin facilitar els afectats, sembla ser que ha estat contundent. És cert que a través d'Internet, dels mitjans de comunicació vinculats a l'escalada i sobre el terreny s'han explicat/notificat les prohibicions. Però l'esperit de les regulacions no és la recaptació de fons sinó la protecció de determinades espècies d'aus. I d'això, a Medi Natural i la direcció d'Agents Rurals, n'haurien de prendre nota.

1 garlantes:

Jordi_Brasil { 8/6/09 21:49 }
En que mundo vives, parece que estais en otra dimensión.
En esta "nación" Inventada para el lucro de unos pocos,llamalos politicos, empresarios y la alta jet set, pues en mi carnet y pasaporte sigue diciendo ESPAÑOL, nacido en Barcelona, todo.....todo se hace para recaudar pelas, las obras les dan dinero, los vados, gruas, transporte de vigas, zona verde y azul, la escalada, el monasterio, los chinos y pakistaneses, las prostitutas todo da su parte al ayuntamiento y a la generalitat y la diputación tambien chupa....
no todo en la vida es escalar y tocarse los huevos....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...