Retalla’m això, si et sembla!



Els de la Lliga Regionalista postmoderna, sàviament dividits en dos grupets –dos caps, però una sola Hidra–, continuaran retallant drets socials que semblaven immutables mentre puguin. Això sí, “en positiu”, “fent els sacrificis que calgui fer” i pactant –són carn i ungla rere les cortines de Palau– amb aquella dreta espanyola tan rància i tan desacomplexada; immutable, també, des dels temps de la dècada ominosa que encarnava aquell imbècil que es feia dir Ferran VII i que tan convençut estava que aniria al cel un cop mort. I allà, d’això en podeu estar ben segurs, s’hi acabaran trobant tots.

Aquests dies fot una xufla de cal déu i alguns malalts trobem a faltar el tacte i l’olor de l’alta muntanya sota una capa de neu espessa qualsevol matinada de primavera, ben gelada.

Si és el cas, us proposo anar fent boca amb aquesta, l’última batalleta de l’hivern que tot just acabem de deixar enrere, quan les pluges i els diluvis del mes de juny encara no ens havien fet renegar a tort i a dret de tota la colla que, allà dalt i amb les seves llufes pestil·lents, animen als núvols a descarregar aigua benèita quan veuen que preparem les motxilles.

Una canal més aviat fàcil, retallada i una cresteta d’anar fent sense massa maldecaps fins a un dels cims més bonics de l’Aran.


Però al Bassibé hi ha altres alternatives fresquetes per quan arribi el gel:





5 garlantes:

oriol { 30/6/11 23:21 }
Ostres Bullas... Això m'és totalment desconegut... Prenc nota :)perque em sembla realment interessant!
Una abraçada

QUO.. ampliant horitzonts! :)
Pekas { 6/7/11 13:53 }
Queda apuntado.. pero creo que ya mejor lo dejamos para el invierno que viene... ( a ver como viene..
;-)))
Pekas { 6/7/11 13:53 }
jajajaj.. sorry.. a més estava pensant .. que si torno amb els de Pirena... el mateix puc fer l'aproximació amb la moto de neu.. ;-)))
Bullarolas { 7/7/11 11:53 }
Oriol, és un bon lloc per pendre-s-ho amb calma i anar fent. Una bona escola prop de la civilització, però lluny de les aglomeracions d'escaladors de vallter o boí..

Pekas, aprox amb moto de neu, primer, i cerveseta fresca al solet del bar de les pistes, després... un lujazo!! personalment sempre he tingut la temptació de demanar als remonteros que em pugin amb la retrac... La meva falta de morro no puede con ello i dempre acabo pujant amb esquís. En moto, no problem, pendent bastant suau fins a peu de tapia!

salut i gel fresquet!
en Girbén { 9/7/11 10:39 }
Això de rememorar noves línies per vessants nevats deu ser una mena d'antídot de la calor...
No sé si has vist la collita aranesa del Jaume:
http://meditacionspirinenques.blogspot.com/2011/06/collita-dhivern-i-primavera.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...