Kop de Gas News


Com molts ja sabeu -este mundo es un panyuelu- menda està ficat en una moguda que esperem que poquet a poquet es vagi fent un lloc com a alternativa al material que les tendes ens ofereixen actualment. Kop de Gas SL va engegar ara fa un any, oferint xapes inoxidables més petites del que és habitual i poc a poc anem ampliant el nostre catàleg. Podeu fer-hi un kop d'ull aquí, mentre us faig cinc cèntims d'un parell de novetats.

Ja tenim a punt els primers pitons. Són extraplans, tipus knifeblade però amb una duresa no tan exagerada, cosa que els fa bastant útils en les roques i les tàpies del país. Els hem lacat en taronja, un color per als pitons semidurs que ja va fer servir la desapareguda Cassin en el seu moment.


Finalment ens hem decidit. Amb en Jan Casas, guia titulat d'escalada, muntem un taller d'artifo perquè tots els que tinguin ganes d'aprendre'n sàpiguen com fer-s-ho per posar ploms, ganxos, falques i pitons. El preu és tirant a assequible -només 25 leuros- per a una jornada complerta d'activitat a Montserrat, amb pràctiques a peu pla i progressió amb corda. El nivell mínim requerit hauria de rondar el 5+, Ae.


També tenim previst un Clínic de caigudes. Última tendència: escalfes i et tires un parell de vegades. La idea és que encadenes millor si t'has preparat per assumir una caiguda i aconsegueixes treure't la por de sobre. Si us interessa aquí us deixo tots la informació.


3 garlantes:

paca { 22/1/13 15:05 }
...I UN TALLER DE CAIGUDES EN ARTIFO?
Bullarolas { 22/1/13 22:11 }
Per promoure-les? practicar-les? evitar-les?

;)
en Girbén { 23/1/13 10:51 }
Oi tant!
Mai he oblidat les pràctiques de dinàmic al Coll de Guirló. La diferència és que qui es fotia la nata era una roda de tractor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...