Indigneu-vos


L'altre dia el president del Banc Central Europeu, un tio que òbviament és més aviat conservador, avisava als bancs que "les democràcies europees no toleraran un altre rescat del sistema financer". Que ho digui ell és significatiu. La gent en comença ha estar farta i els que es pensaven que aguantaríem les retallades dels serveis socials bàsics, la baixada de sous, l'apujada dels preus, l'atur, les factures i les comissions i que ho aguantaríem tot eternament, val més que posin la tele i s'hi comencin a aplicar.

N'estem tips, de polítics que cobren massa per fer el que fan, però sobretot de potentats, grans empresaris i banquers, que tenen als nostres representants públics agafats pels ous. Es pensen que poden fer el que volen i han convertit la política en una opereta avorrida i sense sentit al servei del seu capital i de la seva especulació.

La gent ens comencem a queixar pacíficament. Hem après alguna cosa de tot el que ha passat els útlims mesos al món àrab. Potser hem après que és possible millorar el sistema des de baix. Ens comencem a creure que podem. Que podem posar punt i final al lament i la queixa inactiva.

Lluitem per una política més trasparent que estigui al servei dels ciutadans i no dels interessos d'uns quants; perquè els bancs no utilitzin els nostres diners per fer diners i a sobre ens cobrin pel "servei"; perquè tots poguem tenir una feina mínimament digna, per no viure com a esclaus, sense futur; perquè els nostres nets heretin un món millor, no pitjor del que vam heretar nosaltres.

Per tot això jo també estic indignat i felicito els altres indignats, els que han tingut el valor de plantar-se i donar veu a allò que ens remou les consciències a molts més. Els que han tingut el valor de trencar amb un crit aquest silenci insuportable.

5 garlantes:

Parce { 19/5/11 22:26 }
Bullas, pels teus comentaris sempre crítics, tinc una frase que és repeteix més que l'all:

-Quanta raó que tens-.

A partir d'aquí hem quedo amb l'etiqueta del post.

Vejam si algun dia podem quedar i fem honor a l'anomenada. (luisparcerisa@yahoo.com)

Cuidat crack.

Parce.
Anònim { 20/5/11 10:24 }
Doncs aviam quants ens trobem a la Plaça Catalunya

Vito.
Isidre Escorihuela { 20/5/11 18:28 }
Tots a la plaça !!!
en Girbén { 25/5/11 10:25 }
Bulla, més consistent que el genèric pamflet del Hessel, i mil vegades més excitador de la indignació, és el discurs de l'Arcadi Oliveres a la Plaça de Catalunya:

http://www.youtube.com/watch?v=f8FDIcsLLgY

Amb noms i cognoms dels delinqüents universals i les xifres del seu espoli absolut.
Pekas { 25/5/11 10:48 }
La gallina de piel al escoltar el discurs del Arcadi a la Plaça Catalunya en directe...

Barreja de rabia.. impotencia... pena... dolor....

Ens em de indignar encara més...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...