Mamá. Por fin voy a ser famoso!


Andaba yo caliente y reíase la gente. Menda no sabía el qué y hubiera empezado a ponerse de los nervios si no fuera por el amigo Paca. Entonces vi la luz y una ilusión desbocada se apoderó de mi espíritu y de la puntita de mi escroto.
Por fin voy a ser famoso. Llamé a mamá y le conté la gran noticia. “Es que soy muy bueno amatxo” –le grite por teléfono. La pobre señora no daba crédito. “¿Y cuando te va a entrevistar el Jorge Javier? –me preguntó balbuceando…


Llevan casi 300 números y van a toda máquina. Estan que se salen, diría yo. Tan rápido como el viento de Mestral en la norte del Cavall un día de tramuntana. Tanto, que al igual no repararon en que pa’ portada la cosa no da; en que hubiera estado bién pedir permiso, o en que da vergüenza salir haciendo el chorras tan cerca del magnífico Loretan y de una increible vida como alpinista, muy lejos, por cierto, del mundillo de colorines y frases facilonas del márqueting vertical.


Ayer nos tomamos unos vinos con dos colegas. Uno tiene la dicha de pirarse esta semana a Chamonix. Va a intentar la norte de las Droites. Si lo consiguen no tienen intención alguna de contarlo y menos de colgar las afotos en la net. Del modo en el que suena el percal, no me estraña.

9 garlantes:

paca { 29/4/11 20:29 }
Per si no s`ha entes:aquest cabrons del desnivel han ROBAT I COPIAT LLETRA PER LLETRA un post del meu blog sense demanar permís.M`he cagat amb ells i els he replicat amb un missatge queixant-me i demanant disculpas...a la mitja hora l`han tret de la web...pero en Bullas ha tingut la sort de fotografiar-ho tot.qUÉ PASA? QUE NO TENEN NOTÍCIES?
Putu becari...VULL DISCULPES O LA LIARÉ!!!!!
Anònim { 29/4/11 22:32 }
Je,je...això us passa per montserratins mundialeros...jo m'he sumergit en les entranyes gallineres Alt Urgellenques obrint vies de graus difosos i d'ètica de qualitat dubtosa (territori cremat en diuen alguns) i ningú sap de mi. Ni tan sols jo mateix. Una cosa sempre he tingut ben clara, quan acabi la guia de la comarca, ja sigui en aquesta vida o en una altra no la penso publicar amb "la editorial".
Abans la penjo a "la red" para uso y abuso de millones de garlantes.

Apa salut vips!
El mesíes de trespontsavall.
Anònim { 29/4/11 22:40 }
Osties ho sento...torno a ser jo, sí home jo!
És que veient la foto en que surtiu amb la Pantoja (és la Pantoja no?) m'ha fet gràcia lo de "GRAN HENO". I com que sóc una mica ignorant...heno?heno? pos eso me suena... i he trobat això!

"El heno es una graminia seca o poaceaes secas, cortadas y utilizadas como alimento para los animales. Las flores de pasto también suelen ser parte de la mezcla."
es.wikipedia.org/wiki/Heno

Vamos que sois unos gramíneos secos y cortados y "la editorial" os utiliza como alimento para los animales!!

Val,val ho sento me'n vaig a dormir.
Parce { 30/4/11 08:37 }
Jejeje!! Ai que me desorino!! Jejeje!!
Però si esteu molt quapos tots dos, cadascú marcant estil: en Paca carregat com a ruc català que diu que és i en Bullas amb el tanga i la melena a l'aire, jejeje!! La propera vegada feu un "calvo".
I tu mesíes d'avall, acaba el "pop" de guia d'una "pop" vegada que fa massa que dura, jeje!
Per cert! Té de passar alguna ressenya. Abans de la tardor segur que ho faig.

Cuideu-vos molt i fins aviat.

Parce
en Girbén { 30/4/11 09:43 }
Paca, ben fet! Bulla, ben dit!
Copiat i traduït... Com deurien versionar els teus "forats i foradets a dojo"?

Sort que ja us han "des-desnivellat".
Cesc { 30/4/11 16:09 }
Juas.juas,juas
que BURRUS aquests del "corazon-corazon".
.- y amenazan con mas -.
Rainbow { 2/5/11 12:40 }
Entre el Salvame derucs i la Nostia..... anireu de cul...no tindreu tamps per escalar, us ho heu pensat bé?
Anònim { 3/5/11 19:07 }
Yogui i bubu....que monos!!!!bullas bonsai,y paca elefante
Bullarolas { 4/5/11 15:18 }
Ja ho veieu amics.
Finalment han arribat les disculpes. Però el fart de riure ja l'hem disfrutat (bé, el fart de riure després del primer susto...

Anònim de trespontsavall, no és la pantoja, és la ínclita Merceditas Milà, que no en tenia prou de ser de família milionària que va haver de "deidicar-se" al "periodisme" i no ho vol deixar. Però sí, hem estat aliment graminaci..

Parce!! com saps que m'agraden els tangues..... de lleopard, millor!!

Girbén, "agujeros y agujeritos a mogollón..... no sona tan bé, no?

Cesc, el llenguatge és el millor de la notícia.... I és que pots convertir qualsevol dia d'escalada plaisir en una epopeia de ressò mundial o mundialíssim (encara no ho sé)...

Rainbow, millor no ens plantegem participar de la teleporqueria que encara descobriran que això de l'escalada dóna molt de sí i patirem tots plegats....

Anònim, ¿tens ganes que anem a escalar o és que t'agradaria jugar al teto i no saps com dir-nos-ho?

Apa,

Salut i herois de revista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...