Duelo de titanes

En dos entregas. Una y dos. Así es como David Tarragó i Jordi Brasil han decidido iniciar este hasta el momento, aunque durará poco, impecable año 2010. Y lo han hecho de una forma harto original que recuerda la trama del mítico western protagonizado por Kirk i Burt.

Esta vez la peli empieza en los piés de la Paret de l'Aeri con el robo de un montón de material que era propiedad -ahora ya no lo es- de Tarragó. Resuelto una vez más a reequipar la mítica Valentín Casanovas, dice haber interpuesto ya una denuncia ante los Mossos y amenaza a los presuntos ladrones (encontrar material de escalada por la montaña no es robar, que se sepa, de momento) con un "caerás" digno del más tenso de los westerns.

Cuando el inspector dels Mossos d'Esquadra encargado del caso me pare en Santa Cecília para interrogarme le diré aquello del "yo no fuí pero me alegro". Aunque sea sólo para que, incluyéndome en la larguísima lista de sospechosos, la investigación de los hechos sea un poquito más thrilleriana. Digna, en definitiva, de la mejor de las películas de Alfred Hitchcock.

No añado nada más. El índice de tontismo de la cosa raya en lo surrealista y como ya han apuntado algunos observadores de lo internautico, la mayoría de los comentarios escritos en la pizarra virtual de la FEEC son dignos de la teleporquería de la peor calaña.

14 garlantes:

Anònim { 9/1/10 20:20 }
Crec que el tema del Tarragó esta escrit el dia dels innocents...realment, com a inocentada no té molta "gracia" es propi d'un egocèntric fachendot, el Brasil s'ho ha cregut i li crema l'ànima! ( Lo del Jordi Brasil no té remei...es greu greu)
Salutacions! M'encanta el teu blog! i ric molt!

Joan P
Anònim { 9/1/10 22:02 }
Bullas estas equivocado con el titulo de la peli............no es duelo de titanes pq no lo son ...es mas apropiado "dos tontos muy tontos".
petons
Anònim { 9/1/10 22:25 }
pues yo le diria en" tierra de nadie",asi ni pa ti ni pa mi.feliz 2000 y pico a todas.sergi.
Jordi_Brasil { 10/1/10 17:16 }
Hola, no no, es cert lo del robo del material a sota la pared y lo de vulguer restaurar la valentin, el propi Picazo diu que el David esta fa anys "opsecionado" por la via......el Picazo tiene previsto que vayamos en Marzo.....Guzman, Vicens, Gonzalo, Toni.....los "Hilti Boys"...despues de la Graviola Bella al Montgros y antes de la "Riglos" del Gorro Frigi....
Tambien empezamos con las pitonisses clasicas del Trencabarrals y la Ludwig Casanelles a la panxa....
Jordi_Brasil { 10/1/10 17:19 }
Tambe os informo que la inscripcio de socis fundadors del CEM Club de Escalada Montserratus esta oberta.......
Anònim { 10/1/10 19:15 }
Se'm fa mooolt pesat tot aquest rotllo.

Al final, el ego(o el prestiiiigio), son como el ciruelo, todo el mundo quire tener más i el que ya lo tiene no dice nada.

Fa falta restaurar coses, no hi ha massa gent disposada a fer-ho i si molta a criticar-ho. De veritat volem conservar vies, muntanyes,..., o falsos prestigis.
Feu el favor de posar-vos tots plegats d'acord. Primer persones, després amics i en últim lloc escaladors. Alterar aquest ordre alimenta aquestes coses. Vosaltres mateixos...
Per cert,(encontrar material de escalada por la montaña no es robar, que se sepa, de momento) , sona impertinent, o sigui no pertinent. Abocar bencina no toca, per molt bulles...Si no algun dia algú pot interpretar lo de la bencina més enllà de la metafísica... i espero que després no s'hagi de lamentar res(i no és una amenaca, ho dic de tot cor...)

Bernat Soto
Bullarolas { 10/1/10 21:30 }
Hola Joan,

Broma molt pròpia del personatge. Xoff!!! Jo hi he caigut de quatre peus !) De fet, sentit de l'humor, no n'hi ha faltat mai, al DT. Però el debat sobre la Valentín i Co. ja no dóna, per cansament generalitzat del personal com és lògic, els fruits d'altres edicions del xou.

Anònims diversos... s'obre la veda: de possibles títols ideals per aquesta comèdia, n'hi ha un munt... 28 días después, Saw o un clàssic difícil de visionar: Necromantik @)

Brazil (fantàstica peli de ciència ficció rotllo Kafka),

La Griviola la va restaurar el Porta ja fa uns anys i amb molt d'encert molt al teu gust (parabolts inox, Rs rapelables... això sí, respectant les expansions posades durant la primera (¿?)

No sé per on agafar-ho, tio. Això d'afegir xapes a les R perquè sí i als factors 2 i segons el que diguin els aperturistes... desafina (tema molt sobat sobre el qual ja saps el què i que ara no fa falta repetir, no?

T'imagines que demà els que van obrir el Mirall la volguessin reequipar en Ae per fer-la més segura? Més escalable? Per adaptar-la a aquesta nova era de què parles?

Bernat,

La meva intenció no era atiar el foc sinó jugar amb el tema i intentar arrencar de nou algun somriure entre la concurrència. El to és faltón, sí, però així és més divertit, no?

Cada vegada es fan més restauracions amb criteris respectuosos/consensuats/posats en pràctica en d'altres llocs/redactats per la UIAA, etc.

El debat és això: anar fent camí entre tots. Em nego a tirar-me al pessimisme. I si tires 10 anys enrere tots hem après un munt de coses noves sobre la cosa.

M'agraden les restauracions fetes amb seny i miro de repetir les vies restaurades tot i que ja les hagi fet abans. I no em cansa cap debat que sigui crític amb les xapusses fetes sense respecte, o pensant que la seguretat en l'escalada és un dret universal o simplement per error o desconeixement dels debats "metafísics" d'aquesta colla de malalts en què ens ha anat convertint la xarxa ;).

Ala! una abraçada parabòlTica
Bullarolas { 10/1/10 21:31 }
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim { 11/1/10 17:08 }
Interessant...
Coherència al poderrrr, seria un gran avenç per a la ciència que aquest parell deixessin analitzar el seu ecrvell un cop la pàlmin ( o es matin entre ells a cop de taladro)..perquè la veritat, apart de FASTIC i CANSAMENT, el seu és un procés mental incomprensible a l'hora de RAONAR...

waw...
Anònim { 11/1/10 17:12 }
per ecrt bow...el video de KORTATU niquelat eh?...heheh
Anònim { 12/1/10 17:44 }
Que pasa tanta critica???

La Formula 1, el furbol, el boxeo, hasta el golf con el picha brava del Tiger Woods, tienen a sus frikis que alimentan la prensa rosa y las noticas basura, pues la escalada no va a ser menos!!!!!!!!

Por lo menos estos elementos nos distraen, y seamos sinceros, nos tienen a la espera a ver quien dice la siguiente burrada o imbecilidad para seguir con el culebron...
Anònim { 12/1/10 18:22 }
Aixó del tema del factor 2 es realment de flipe!!! Sembla que el personal a mida que passan els anys te menys nivell o imaginació, que no grau... Tan dificil és arrivar a la R, chaparla com un seguro més i seguir fins al proper seguro!!! Jo porto anys i anys fent-ho, quan arrivo a la R, si es precarieta o si el el primer seguro esta lluny o es veu un tram chungo li mancho cap a dalt i fora, i després destrepo o em despenjo fins a la R, i si no, el nostre bon samarita bullarolas ja explicava en un post anterior que un es fa els ancoratges de la R més llargs i llestos!!! Sembla mentida que encara estiguem així!!! I es que per restaurar, primer s'ha de saber una miqueta, no??

Dit aixó, deixó clar que m'agraden les resturacions, però no les sobreequipacions, i penso que dir-ho no és afeguir llenya ni bencina al foc...

Mauri
Anònim { 12/1/10 20:40 }
Brutal, molt bo l'ho de les pelis.Autentic.
Per riure i si pica a rascar.

+salut, +escalar i - sobreequipaments.


Buitri
Anònim { 13/1/10 16:14 }
Mauri,

Es que el brasil es devia referir al FACTOR2 contra el terra...que en el seu cas és molt alt degut al pes...Bé...no...que el Brasil no fa de primer, me n'oblidava...!!!

LA bona és la PROPOSTA DE L?ESCRUELA al fòrum de la fEEC...semvbla que es podria valñorar la possibilitat que una via no fós de un creador sinóq ue es pogués anar millorant amb aportacions de tothom...de manera que dels engendros que creen els aperturistes s'acabés amb obres d'art gracies a la estètica i clarivident visió de artistes de la pedra i l'aperturisme, reputats i d'alt nivell com el J,E o el J.B o fins i tot del D.T...

bRUTAL....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...