Sirena del Montsec


La reconeixes, allà dalt? És la Sirena que domina el principal esperó del sector central dels Puntals d'Ager. Durant les festes de Nadal hi vam ser amb l'Albert. Vam triar la Teletak i desencantats abans d'atacar-ne l'últim llarg, vam optar per un diedre força net, que trenca el fil del bastió que domina la part final de la tàpia, resseguint metre a metre la carona d'aquesta bella ragazza.

La idea ja se'ns ha ficat al cap i només és qüestió de dies que hi tornem. Arrenquem des de baix. Optem per un dels diedres que afebleixen el compacte mur que domina el peu de via. Són una quarentena de metres verticals i bastant fins, molt fàcils de protegir amb els encastadors, com la resta de la via, que sempre t'oferirà la possibilitat d'assegurar-te sense gaire maldecaps.

Tots el llargs surten bastant bé. Roca bona, ambient, diedres, bavaresses i alguna placa antològica. Una sort, sí, en aquest laberint aparentment caòtic que són els Puntals, però on hi ha algunes de les vies per a la llista de "les Millors del Montsec".

La via resta equipada amb sis xapes i set pitons, totes les R són bones, de manera que amb el joc d'aliens i el de friends fins al 3,5 (per anar còmodes), a més dels tascons, anireu sobrats. La via espera segona.



1 garlantes:

edunz { 26/1/15 10:08 }
bona pinta! salvant els feies habituals.. la línia és incontestable.. allò de "ja la tenia ullada" .. quina roca tan agraïda..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...