Sobre "quintos ochenteros" i sisens estratosfèricsFa pràcticament un any, abans de moure'm amunt i avall una vegada i una altra per la Canal de l'Aeri, vaig passar un meset obsessionat amb els sisens graus montserratins més clàssics. La idea, tot té una explicació, era repetir sol una trilogia de sisens montserratins acceptats com a tals pel col·lectiu, per poder fer després una mena d'anàlisi comparativa dels ditxosos sisens per veure'n les semblances i les diferències.

Com es complica la vida el tio -direu. Però bé ens hem d'entretenir, oi?

La cosa va consistir a repetir la Jimmy Jazz d'Agulles, la del Rosso, al Serrat del Moro i la Brown, a la Mòmia, amb pocs dies de diferència. El resultat, un 6b acceptable (Jimmy Jazz), molt fàcil, si l'havíem d'equiparar a la del Rosso, estratosfèrica, i a la Brown, no comments; però en la línia de la via oberta pel Masip i Co. sobre Santa Cecília.

Total que no és nou descobrir que amb els sisens, en general, hi ha problemes importants. Mentre que amb els setens, convindran ses senyories amb mi, les diferències entre zones i escoles són menys pronunciades. Els perquès: un misteri subjecte a interminables debats, conjuntures i discussions de pa sucat amb oli.

No vaig escriure'n res aleshores, ni tampoc ho faré ara. Graduar és complicadíssim. Això sí, la idea m'ha tornat després d'un dissabte trepidant assegurant al Roger durant la primera repetició de la Wave Riders: sisens estratosfèrics en tota regla.

5 garlantes:

Oriol Quo { 14/11/12 12:55 }
Juaaaa!!! Bullaroles!!!
Voler entendre els sisens de Montserrat avui dia... és com voler entendre els politics en època de campanya!!! (hi ha massa interessos partidistes pel mig)

Amb tot, és ben bé que admiro aquesta extraordinaria capacitat que tens per poder estudiar (i analitzar tant bé) aquestes coses tan dificils bow! Ets realment un crack!

QUO... Una abraçada,
Bullarolas { 15/11/12 10:31 }
Gràcies Quo!

els camins del graduador són inescrutables... la casualitat, l'humor del dia, el tacte... també hi tenen alguna cosa a veure!

Salut i mística
Ferran Guerrero { 15/11/12 17:02 }
Sobre graus em perdu i prefereixp no opinar, pero sobre l'activitat de la via que vas obrir m'he de treure el barret i ole el teu company, molt bona feina, chapeau.

He vist el video i ja m'he possat catxondo, fa dies que et vull enviar un mail, pero proposar-te una coseta, deixam que pensi.

Salut
Bullarolas { 16/11/12 15:11 }
Merci Ferran! Després d'haver vist com afrontava el Roger les parts que va aconseguir alliberar... jo tb em trec el barret.. impressionant... qualsevol artifo és queda curt davant el lliure exposat.

Fins aviat!
Pekas { 5/12/12 13:58 }
Endevant amb las hachas... i amb els estudis sobre aquests temes tan realment.. estratosférics... quanta raó.. ;-) Junto a los misterios de ntra sra de Lourdes... dosquestions que no em permeten concilia la son.. ;-)

Salut i muntanyes.. !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...