Ressenya de l'Angada-Guillamón a l'Elefant

Al jardí penjat on comença l'esclada s'hi pot arribar de dues maneres. Si pugem per la canal per flanquejar després, però, descobrirem les antigues escales escolpides a la roca, herència d'algun ermità de la zona, ves a saber quan.
Un diedre en forma d'arc es redreça amb moviments força fins. Dos burils d'assegurança i bona protecció a base de friends i algun tascó. Per arribar a la bauma, deixem la fissura en un flanqueig fàcil a mà dreta. La xemeneia del segon llarg és fàcil i curta, de manera que la podrem empalmar amb l'artificial.
El tram d'estreps està completament equipat, però més val dur-hi un parell de claus per si salta alguna cosa. A l'Alzina i en Camacho els va sortir, segons la guia de Sant Benet, 7a. Des dels estreps sembla que hi ha canto, però, és clar, des dels estreps és fàcil dir-ho. D'aquí al cim ens resta un diedret assequible, tot i que a la sortida hi ha tres metres de roca discreteta.
Totes les reunions són còmodes. Porteu tascons, friends, 10 plaquetes recuperables per les reunions, cordinos i el parell de claus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...